Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > E FUNDIT/ Milaim Zeka nuk ka te ndalur, “goditja” e rradhes ndaj Albin Kurtit po “dridh” aktivistet e LVV-se – “Keni me e lypë Thaçin”

E FUNDIT/ Milaim Zeka nuk ka te ndalur, “goditja” e rradhes ndaj Albin Kurtit po “dridh” aktivistet e LVV-se – “Keni me e lypë Thaçin”

Milaim Zeka: Ata që janë tallë me dialogun e Hashim Thaçit, kanë me lypë.Nj,ohësi i çështjeve poli,tike, Milaim Zeka, ka folur për di,alogun me Serbinë dhe ecurinë që p,ritet të ndodhin javëve me vazh,dim, shkruan Gazeta Blic.

Zeka thotë se nuk është paj,tuar asnjëherë me polit,ikën e brendshme të ish-kryemi,nistrit dhe ish-presid,entit, Hashim Thaçi, por shton se ai ka qenë më i miri në rap,ort me poli,tikën e jashtme dhe dialo,gun.“Plotë kri,tika kam me politi,kën e Hashim Thaçit që e ka bërë brenda Kosovës.

Mirëpo, sa i përket poli,tikës së jashtme dhe dial,ogut me Serbinë, ai ka qenë më i miri. Mbane mend që kanë me ly,pë Hashim Thaçin për dia,log me Serbinë, edhe s’kanë me gjetë”, ka thënë Zeka në emisionin “Poli,tiko” në Kanal 10.

“Albin Kurti do e fund,osë vetën në d,ialog me Serbinë sepse ka dhënë fj,alë të mëdha, e asnjë nuk do të mu,nd ta mbajë”, ka sht,uar ish-depu,teti Zeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *