Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Kujdes”! Artan Hoxha: Gjermanët janë vërdallë dhe më duket se po na numërojnë

Kujdes”! Artan Hoxha: Gjermanët janë vërdallë dhe më duket se po na numërojnë

SPAK po heton 13 kompani të Call Center-ave, në Shqipëri, të cilat dyshohet se kanë përfituar para duke mashtruar qytetarë të ndryshëm të Bashkimit Europian.

Lidhur me këtë gazetari Artan Hoxha ka publikuar në Facebook një foto me një makinë gjermane, teksa ka paralajmëruar se janë vërdallë, duke nënkuptuar hetimet për dosjen e call center-ave.
“Gjermanet, gjermanet, jane verdalle. Me duket se po na numerojne”, shkruan me nota humori Hoxha në Facebook.

Autoritetet shqiptare janë duke hetuar adresat e këtyre “call-center” përmes IP së internetit, ndërsa gazetari ka paralajmëruar se në hetim janë përfshi[rë edhe autoritetet gjermane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *