Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > E pabesueshme?! Ish-drejtuesi i policisë Erzen Breçani tregon emrin e politikanit që ‘e mori në qafë’ Fatmir Haklajn

E pabesueshme?! Ish-drejtuesi i policisë Erzen Breçani tregon emrin e politikanit që ‘e mori në qafë’ Fatmir Haklajn

E pabesueshme?! Ish-drejtuesi i policisë Erzen Breçani tregon emrin e politikanit që ‘e mori në qafë’ Fatmir Haklajn

Ish-drejtuesi i policisë Erzen Breçani solli mbrëmjen e djeshëm në emisionin ‘Opinion’ detaje nga historia e fisit Haklaj në Tropojë, ku si pasojë e konf.likteve të tyre të vazhdueshme, u shënuan dhjetëra vik.tima në familjen e tyre, por edhe në radhët e kundërshtarëve.

Breçani tha se Fatmir Haklaj ka qenë vi.ktimë i politikës, dhe veçanërisht ish-kryeministrit Fatos Nano.

“Ju them me bindje të plotë se në atë kohë arm.iqësia e Fatmirit me ish kryeministrin Nano ishte aq e madhe së që solli edhe deri tek vd.ekja e tij”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *