Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > A i ndjek “Foltoret” e Sali Berishës? Rama jep këtë përgjigje: Ai llumi që mblidhet…

A i ndjek “Foltoret” e Sali Berishës? Rama jep këtë përgjigje: Ai llumi që mblidhet…

A i ndjek “Foltoret” e Sali Berishës? Rama jep këtë përgjigje: Ai llumi që mblidhet…

Kryeministri Edi Rama ka pasur edhe një koment për ‘Foltoret’ e Sali Berishës.

Luli i ka etiketuar demokratët si “llumi” që mblidhen në Foltore, kurse Rama i kujton se ai “llum” e ka bërë Bashën kryetar të PD-së.

A i ndek “Foltoret”? Nuk e ndjek dhe as nuk më duhet fare, kryetari i PD është Lulzim Basha dhe jam i detyruar që ta dëgjoj dhe e respektoj. Kur flet për llumin në PD, Luli duhet të kujtojë se ai llum ka nxjerrë atë dhe sot duhet të tregojë, aty që nuk është pjesë e atij llumi, siç thotë ai”, tha Rama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *