Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Sabina Ćudić, zv presidente e partisë boshnjake: “Vlora Çitaku më tha mos u përziej – Po, Palmer favorizonte idenë e ndryshimit të kufijve”

Sabina Ćudić, zv presidente e partisë boshnjake: “Vlora Çitaku më tha mos u përziej – Po, Palmer favorizonte idenë e ndryshimit të kufijve”

Sabina Ćudić, zv presidente e partisë boshnjake: “Vlora Çitaku më tha mos u përziej – Po, Palmer favorizonte idenë e ndryshimit të kufijve”

Sabina Ćudić, Zv Presidente e Partise boshnjake “Nasa Stranka”: “ Po, Palmer favorizonte idenë e ndryshimit të kufijve.

Vlora Çitaku e pranishme në bisedë më kërkoi të mos përfshihesha mbi këtë çeshtje nëse Kosova dhe Serbia do arrinin marrëveshje.
Kam folur sepse nuk dua që Bosnja të jetë ne prag te zbatimit te politikave te rrezikshme. Rezistenca që i beri Kosova atij plani duhet te jete frymezim per vendin tim. “

Kosova është e rëndësishme për mua sepse im shoq dhe im bir mbajnë pasaportë kosovare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *