Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Grumbulloni Ushqime”, Qeveria AIarmon Qytetarët, Vrapojnë Drejt Marketeve

Grumbulloni Ushqime”, Qeveria AIarmon Qytetarët, Vrapojnë Drejt Marketeve

Qeveria e Kinës u ka kërkuar familjeve që të furnizohen me ushqime bazike në rast urgj.ence. Nuk u dha asnjë arsye, por njoftimi erdhi në një kohë që rrezikohet bIIokimi për shkak të C0.VlD.

Media shtetërore më vonë u përpoq të qetësonte situatën dhe gjendjen e pan.ikut që shk.aktuan te njerëzit.

“Sapo doli ky lajm, të gjithë të moshuarit pranë meje u çmendën, duke blerë me pan.ik në supermarket”, shkroi dikush në media sociale.

Economic Daily, një gazetë e mbështetur nga Partia Komu.niste Kineze, u bëri thirrje lexuesve të saj të mos shqetë.soheshin, duke thënë se këshillat e qeverisë kishin për qëllim të siguroheshin që familjet të ishin të përgatitura nëse bllokohej zona e tyre.

Çmimet e ushqimeve rriten tradicionalisht në Kinë me afrimin e dimrit, por çmimi i perimeve është rritur në javët e fundit për shkak të motit ekstrem.

Ndërkohë, vendi po vazhdon të përdorë masa të rrepta për të frenuar ko.ron.avi.rus.in. Kina shpreson të arrijë zero infe.ksi.one përpara se të presë Lojërat Olimpike Dimërore, të cilat fillojnë në shkurt.

Nëntëdhjetë e dy ra.ste të reja të ko.ron.avi.r.usit u rapo.rtuan në Kinë të hënën dhe Shanghai Disneyland u mbyll për të paktën dy ditë pasi një vizitor i fundjavës rezultoi pozltiv për C.o.v.i.d-19 pasi u kthye në shtëpi.

(Visited 26 times, 26 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *