Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Do zgjidh hallet e qytetarëve”/ Rama paralajmëron revolucion, nisma e re…

Do zgjidh hallet e qytetarëve”/ Rama paralajmëron revolucion, nisma e re…

Do zgjidh hallet e qytetarëve”/ Rama paralajmëron revolucion, nisma e re…

Qeveria shqiptare ka bërë me dije vendimin me te fundit për të gjithë qytetarët shqiptarë te cilet duhet të pajisen me “Greenpass” për të hyrë në lokale.

Rama dhe Manastirliu morën shembull nga vendet europiane ku qytetarët futen në restorante dhe në bare vetëm nëse janë vaaks1nuar.

“Si hyet në një restorant, bar, në Europë. A futet me Greenpass? Po, do e vendosim dhe ne, e vendosëm dhe në universitete. Do të vendosim ‘Greenpass’ për të hyrë në lokale dhe në strukturat e shërbimit”, thuhet ne vendimin e Qeverise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *