Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > “U ça gomonia, lamtumirë”/ Zbardhet mesazhi i fundit që të rinjtë shqiptarë u dërguan miqve kur rrezikuan mbytjen

“U ça gomonia, lamtumirë”/ Zbardhet mesazhi i fundit që të rinjtë shqiptarë u dërguan miqve kur rrezikuan mbytjen

Anglia ka qenë dhe vijon të mbetet ëndërr për të rinjtë shqiptarë që bëjnë gjithçka për të mbërritur atje. Ditën e djeshme në redaksinë tonë mbërriti një video që tregonte hapur se si jeta e të rinjve shqiptarë rrezikohet teksa ata marrin rrugën e vështirë drejt Anglisë. Në video dukej momenti kur gomonia e mbushur plot me të rinj, shqiptarë dhe jo vetëm ishte çarë dhe mbushur me ujë.

Ndërkohë ditën e sotme një mik i të rinjve që ishin në gomone ka treguar edhe bisedën e fundit që ka patur me ta kur gomonia u mbush me ujë.

Mesazhi:

Dhe sms qe me derguan cunat kur ishin mes detit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *