Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Pas takimit me Ramën, tjetër vend i madh jep lajmin FANTASTIK për Shqipërinë…

Pas takimit me Ramën, tjetër vend i madh jep lajmin FANTASTIK për Shqipërinë…

Pas takimit me Ramën, tjetër vend i madh jep lajmin FANTASTIK për Shqipërinë…

Pas takimit Rama-Macron, Franca ka dhënë një lajm fantastik për Shqipërinë duke kërkuar që brenda vitit të hapjen negociatat për vendin tonë.

“Franca i bashkohet Holandës, Gjermanisë dhe shteteve te tjera duke shprehur hapur qëndrimin PRO integrimit sa më shpejt të Shqipërisë në BE. Konferenca e parë ndërqeveritare të mbahet para 25 dhjetorit te ketij viti”, thuhet në njoftimin zyrtar.

Dy pikat kryesore për integrimin e vendit tonë janë reforma në drejtësi dhe reforma zgjedhore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *