Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Konkurrentja e ‘Përputhen’ ngacmon Borën për Donaldin, komenti i saj mori ‘like’ pa fund por u fshi pas disa minutash

Konkurrentja e ‘Përputhen’ ngacmon Borën për Donaldin, komenti i saj mori ‘like’ pa fund por u fshi pas disa minutash

Duket se në lidhje me romancën që ka me Donaldin, Bora Zemanin e ngacmojnë edhe konkurrentët e Përputhen.

Publikisht, Ritvana i ka komentuar asaj nën foton e fundit të maskuar për Halloween si Harley Queen, dhe e ka ngacmuar në lidhje me të dashurin e saj.

Përshkrimi i fotos që Bora kishte postuar ishte: “Monstra e vogël e babushit”.

Ritvana, një nga vajzat e Përputhen e ka korrigjuar duke i komentuar: “Monstra e vogël e Donaldit”-koment i cili kishte marrë shumë pëlqime por më vonë është fshirë për arsye që nuk dihen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *