Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Kam bërë s*ks me mbi 4,000 gra, këngëtari i njohur i shokon te gjithë me deklaratën e fortë

Kam bërë s*ks me mbi 4,000 gra, këngëtari i njohur i shokon te gjithë me deklaratën e fortë

Këngëtari grek Lefteris Pantazis, ka deklaruar se ka shkuar me 4 mijë gra.

“Unë mund të kem shkuar me më shumë se 4000 gra,” ka thënë këngëtari gjatë një interviste”, shkruan Protothema.gr.

“I falenderoj sepse edhe ato kanë kaluar mirë dhe unë kalova mirë ”, përfundoi ai.

Lefteris Pantazis është një emër i njohur edhe në vendin tonë. Kënga e tij hit ‘Tope, tope o papagalos’ dëgjohej dikur gjerësisht.

Ai ka bashkëpunuar edhe me këngëtarin shqiptar, Devis Xherahun në këngën ‘- A me do…Un’te dua shum…’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *