Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > BBV / Dolandi dhe Iliri bëjnë sherr të madh/ Je zero si njeri

BBV / Dolandi dhe Iliri bëjnë sherr të madh/ Je zero si njeri

Donaldi dhe Iliri debatuan ashpër me njëri-tjetrin, teksa ky i fundit po iu mësonte të gjithë banorëve koreografinë e një kërcimi. Iliri i tërhoqi vëmendjen Donaldit, duke i kërkuar të mos fliste. Ai i tha se me sjelljen e tij po tregonte edukatën dhe disiplinën artistike.

Kledi dhe Semi i dolën në mbrojtje Donaldit, duke i thënë Ilirit se po flisnin të gjithë e jo vetëm ai.

Iliri: Mos flit se ke 1 orë që flet vetëm ti

Donaldi: Po flas me njerëzit

Iliri: Nuk ke të drejtë të flasësh se po bëjmë një gjë

Donaldi: Pse të kam paguar lekët unë ty?

Iliri: Po jo nuk ke paguar lekët, por a është kjo gjëja?

Donaldi: Me çfarë të shqetësoj se nuk e kuptoj?

Iliri: Po të dëgjoj që flet

Donaldi: Po do flas, ça të bëj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *