Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Vendi më i çuditshëm ku ka bërë se*s? Rrëfehet ish-konkurrenti i “Për’puthen, çfarë raportesh ka me Iriadën…

Vendi më i çuditshëm ku ka bërë se*s? Rrëfehet ish-konkurrenti i “Për’puthen, çfarë raportesh ka me Iriadën…

Ish-konkurrentët e “Për’puthen”, Eduard Kuçi dhe Iriada Shahollari, u përjashtuan nga programi i dashurisë, sepse thyen rregullat dhe dolën të darkonin bashkë.

Fotografitë e tyre duke diskutuar në tavolinë u bënë virale në rrjet dhe produksioni mori vendimin drastik, sepse asnjë prej tyre nuk lejohet të takohet me konkurrentët jashtë programit.

Gjatë një interviste të dhënë për “Prive” së fundmi, Edi zbuloi raportin që ka tani me Iriadën, vajzën që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve me linjat trupore se*si.

“Shokë”, u përgjigj Kuçi për Iriadën, me të cilën më parë pati debate të forta pasi e konsideroi një femër fake (fallco), për shkak të operacioneve plastike në trup dhe fytyrë.

Ish-konkurrentit iu drejtua edhe një pyetje pikante: “Cili është vendi më i çuditshëm ku ke bërë se*s?”. Ai iu përgjigj pa hezituar, duke thënë: “Në aeroplan”.

I pyetur nëse do rikthehej në program, Eduardi tha: “Pse jo? Nëse kërkojnë falje për padrejtësinë që e kanë bo!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *