Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Ditë e re zakon i vjetër, Fifi ia plasi sërish vajit

Ditë e re zakon i vjetër, Fifi ia plasi sërish vajit

Këngëtarja nuk po gjen rehati.
Fifi ka qarë sërish duke thënë se nuk din me kë të rri në shtëpi.

Kjo për arsye se janë shkaktuar disa debate lidhur me skenën që ajo bëri me një shkop në dorë e cila ishte ide e saj dhe e Monikës mirëpo që shkaktoi trazira.

Ndërkohë, edhe mbrëmë është diskutuar sërish ajo situatë e cila e ka bërë Fifin të përlotet teks bisedon me Beatrix ajo thotë se nuk din me kë të rri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *