Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Sërish lot në Big Brother VIP, Beatrix nis të qaj kur dëgjon këngën e vëllait të saj (Video)

Sërish lot në Big Brother VIP, Beatrix nis të qaj kur dëgjon këngën e vëllait të saj (Video)

Alban Ramosaj është një këngëtar i njohur i skenës shqiptare. Raporti i dy këngëtarëve motër dhe vëlla është një nga më specialët edhe në sytë e publikut./pamjet meP0SHT.

Qëndrimi i saj në shtëpinë e “Big Brother” duket se po shkon shumë mirë. Ajo ka krijuar raporte të mira shoqërore me banoret e tjera.

Në një moment në shtëpi vendoset kënga e vëllait të saj Alban Ramosaj ku ajo përlotet. “Po qaj nga gëzimi”-shprehet ajo. Duket se Beatrix po e ndjen shumë mungesën e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *