Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Një ciklon i fuqishëm, do të preket Shqipëria pas…

Një ciklon i fuqishëm, do të preket Shqipëria pas…

Shqipëria në javën që vjen pritet që të përfshihet nga një moti i keq me reshje të dendura shiu.

Cikloni që goditi Italinë duke shkaktuar dëme të shumta sidomos në Catania do të zhvendoset në Mesdhe.Greqia, Shqipëria dhe një pjesë e vendeve të Ballkanit pritet gjithashtu që të jenë në pushtetin e stuhisë.

Reshjet në vendin tonë parashikohet që të fillojnë pas datës 2 Nëntor, teksa në datë 4 do të ketë stuhi në pjesën veriore dhe më pas nga data 7 deri në 9 nëntor do të zhvendoset në të gjithë pjesën perëndimore.

Pjesa lindore e Shqipërisë do të jetë më pak e prekur nga reshjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *