Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > E kapën në shtrat me vajzën, adoleshenti i merr jetën 16-vjeçares, njerkut dhe nënës së saj

E kapën në shtrat me vajzën, adoleshenti i merr jetën 16-vjeçares, njerkut dhe nënës së saj

Një adoleshent është deklaruar fajtor në SHBA për v rasjen e trefishtë të një vajze 16-vjeçare, njekurn dhe nënën e saj.

Ai u deklarua fator dhe akuzohet për vr asjen e e Shelly Moon, nënës së saj Margarett Moon dhe të dashurit të nënës së saj Nikki Metcalf, ngjarje e ndodhur në shkurt.

Johnson18 vjeç, ishte në një lidhje me 16-vjeçaren Shelly dhe se bashkë me një grup adoleshentësh të tjerë kishin shkruan në shtëpinë e saj.

Motra dhe vëllai i 16-vjeçares të cilët fatmirësisht dolën gjallë nga kjo ngjarje ka treguar se si ndodhi ngjarja.

Ata treguan se adoleshentët kishin konsumuar alkool. Më pas 16-vjeçarja ishte shtrirë ndërsa autori Johnson ishte shtrirë pranë saj dhe po ab uzonte se k sualisht me të.

Kur njerku i 16-vjeçares pa këtë situatë atëherë goditi adoleshentin, ndërsa ky i fundit duke ngritur pantallonat q ëlloi me ar më në kokë njerkun e 16-vjeçares.

Adoleshenti më pas qëlloi dhe v rau zonjën Moon dhe Shelly, duke u thënë më vonë hetuesve se i v rau sepse “nuk donte të kishte asnjë dëshmitar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *