Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > “Big Brother VIP”/ ‘Plas’ mes Sheilës dhe Palomës, ja çfarë ka ndodhur

“Big Brother VIP”/ ‘Plas’ mes Sheilës dhe Palomës, ja çfarë ka ndodhur

Një debat mes Sheilës dhe Palomës ka agravuar në acarime dhe po të mos ishin banorët e tjerë do të kishte edhe konflikt fizik mes tyre.

Ato janë keqkuptuar prej debatit në një prej ditëve të kësaj jave që nuk kishte të bënte fare me vajzat, por gjatë agravimit u përdorën edhe fjalë të papërshtatshme dhe u përmend familja.

Sheila: Jam prekur shumë pavarësisht se jam munduar që nëse ka degraduar diçka ta rregulloj. Më erdhi shumë keq për debatin me Palomën, se në gjëra që kam qenë e rezervuar. Të kërkosh falje do të thotë se e ke kuptuar gabimin.

Paloma: Kjo është mënyra ime, kështu jam programuar. unë nuk ta kërkova pyetjen.

Sheila: Të kam ofenduar unë ty?Paloma: Po shumë

Sheila: Kur?

Paloma: Ja me këtë tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *