Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Thyhen sërish rregullat, një zarf i ZI mbërrin në shtëpi dhe paralajmërohet ndëshkimi i rëndë

Thyhen sërish rregullat, një zarf i ZI mbërrin në shtëpi dhe paralajmërohet ndëshkimi i rëndë

Në shtëpinë e ‘Big Brother VIP’ janë thyer sërish rregullat e ‘Vëllait të Madh’.

Banorët VIP kanë rezultuar se kanë thyer sërish një rregull të rëndësishëm të lojës.

Disa prej tyre janë konstatuar se nëpërmjet gjesteve kanë dërguar kode për të planifikuar nominimet.

Për këtë arsye, ‘’Big Brother’’ do të njoftojë masën e merituar ndëshkimore gjatë spektaklit të sotëm.

E vetmja gjë që dihet është se kjo masë ndëshkimore nuk do të ketë më lidhje me të qëndruarit në Dhomën e Dënimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *