Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Monika tregon si e ka perjetuar momentin kur u shua Enveri/ Unë kam qarë kur dha shpirt Enveri…

Monika tregon si e ka perjetuar momentin kur u shua Enveri/ Unë kam qarë kur dha shpirt Enveri…

Të dëbuar në dhomën e izolimit,e cila është e mobiluar sipas stilit të para viteve 90′,biseda ka cuar Monikën dhe Arditin në ato vite!

Ajo i tregon Arditit se ka qarë kur Enver Hoxha ndërroi jetë! I pyetur nga Arditi nëse qanin vërtetë apo jo,monika u shpreh se të gjithë që kanë qarë atëherë e kan bërë vërtetë!

“Ai e kishte ngritur kultin e vetë,une recitoja poezi në shkollë për të”-u shpreh Monika.

Biseda vijoi më tej,ku Monika u shpreh se një popull i tërë nuk mund të bënte lojë me këto punë!
“Vetëm babai im nuk qau”-përfundoi ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *