Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Nυsja e re shqiptare tregοn si u lidh me mblesëri: Ishte hera e parë që e provοva, i fejuαri më bërί atë që nuk e kisha imagjinuar kurrë

Nυsja e re shqiptare tregοn si u lidh me mblesëri: Ishte hera e parë që e provοva, i fejuαri më bërί atë që nuk e kisha imagjinuar kurrë

Një hist ori e bukur da shurie është rr ëfyer nga një vajzë e re, e cila ka treguar se si e ka ma rrë prop/ozimin për fejesë. Kjo është historia e rr ëfyer.

“Dashuria vjen edhe kur nuk e pret fare! Nuk është e thënë që njeriun e ze mrës duhet patjetër ta njohësh me vite të tëra për ta dashur, mjafton një moment për ta da shuruar dikë.

Kështu të paktën më ka ndodhur mua. Ishte hera e parë që e provoja këtë ndjesi. Me djalin që do të fejohem së shpejti unë jam dashuruar sapo e kam parë.

Atë djalë do ma pre zantonte tezja ime, një emigrant në Greqi që sipas tezes i kishte të gjitha terezitë, por i mungonte vetëm nusja.Në fillim isha shumë skep tike sepse me çfarë kemi dëgjuar tek të tjerët këto punët e shkësirave nuk ecin mirë.

Por pra nova dhe si tani e kujtoj momentin që i pashë ato sy jeshil që buzëqeshnin në tavolinë, e ky që çohet me lëviz karrigen dhe me dhuron një trendafil.

Vetëm në filma kisha parë takime të tilla. Që aty më rr.ahu z mra fort dhe jam em ocionuar pa masë.E ky takim ynë i parë u shoqërua me një respekt të paparë nga ana e tij ndaj meje.

Një edu katë e pashoqë që meshkujt që rriten në Shqipëri e dimë si janë e sillen me femrat.I thashë “PO” shumë shpejt dhe tani shkon çdo gjë mirë mes nesh. Edhe jam me fat që e kam njohur. Sepse meshkujt që trajtojnë një femër me eduk atë në Lezhë të paktën janë me pikatore.

Ndaj paçi fat tim ishalla të gjitha ju vajza e mos pranoni të merrni djem që nuk ju respektojnë. Personi shihet që në takimin e parë…”, shkruan ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *