Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > I fundit/ “FACEBOOK” ndryshon emrin, zbuloni si do të quhet dhe çfarë ndodh tani e mbrapa!

I fundit/ “FACEBOOK” ndryshon emrin, zbuloni si do të quhet dhe çfarë ndodh tani e mbrapa!

Facebook po ndryshon emrin e kompanisë në Meta ndërsa po përballet me një shqyrtim të gjerë të dëmeve të botës reale nga platformat e tij të ndryshme pasi një sinjalizues zbuloi qindra dokumente të brendshme.

Ndryshimi do ta ulte shërbimin me emër si Facebook në të qenit vetëm një nga filialet e kompanisë, së bashku me Instagram dhe ËhatsApp, në vend të markës kryesore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *