Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Në dhomën e dënimit me Granitin, ja se ç’bën Semi me të

Në dhomën e dënimit me Granitin, ja se ç’bën Semi me të

Semi dhe Graniti ndodhen në Dhomën e Dënimit së bashku me Monikën, Arditin dhe Sabianin. Gjatë qëndrimit aty, dyshja janë afruar më shumë me njëri-tjetrin.

Së fundmi, Semi ka veshur xhupin e Granitit dhe kaq ka mjaftuar që rrjeti të shpërthejë në komente. Kjo pasi Fifi është bërë shpesh xheloze për këngëtaren.

Kujtojmë se dhe Graniti është treguar shumë i hapur me Semin gjatë qëndrimit në Dhomën e Dënimit, duke i folur për herë të parë për familjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *