Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Befason Fifi, “Jom shku të hoxha, m’ka këndu Kuran”

Befason Fifi, “Jom shku të hoxha, m’ka këndu Kuran”

Këngëtarja vazhdimisht po rrëfen për vështirësitë që ka kaluar në jetë. Ndërkohë, sot Fifi ka treguar se si e ka kaluar depresionin.

Derisa fliste me Arditin, Monikën, Sabianin dhe Palomën ajo tha se ka vizituar një imam i cili i ka ndihmuar ta kalojë depresίonin dhe sa herë ka shkuar aty tha se qante me lot.

Tutje, këngarja nga Ferizaj zbuloi se familja e saj ka qenë e dhënë pas fesë islame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *