Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Atifetja ia huq përsëri, ja çka bëri tani

Atifetja ia huq përsëri, ja çka bëri tani

Ajo është e njohur për gafat që bën, që nga koha kur u bë presidente e Kosovës.

E, me këto gafa, Atifeta Jahjaga po vazhdon akoma, kësaj here në rrjetet sociale.

Në Instagram, Jahjaga ka hedhur disa fotografi ku shihet edhe me aktoren Arbresha Nixha të cilës ia ngatërroi edhe emrin, edhe mbiemrin.

“Në vazhdën e shumë aktiviteteve të muajit Tetor, muajit të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, sot së bashku me simbolin e forcës znj. Nafije Latifi dhe miken time të dashur znj. Arbnesha Ninxha biseduam për librat në Librarinë Dukagjini” shkroi ajo.

Pra, nuk e shkroi Arbresha Nixha, por, e shkroi Arbnesha Ninxha!syri.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *