Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > “Pse nuk u fejuam dhe ne Granit?” Cfarë përgjigje i jep Graniti? (Video)

“Pse nuk u fejuam dhe ne Granit?” Cfarë përgjigje i jep Graniti? (Video)

Këngëtarja Fifi padyshim që është ajo që ka më së shumti vëmendje në shtëpinë e BBV.

Ajo sot iu drejtua Granitit,pse nuk u fejuam dhe ne Granit?

Ja si iu përgjigj Graniti asaj.

Ai iu përgjigj duke kënduar këngën: Ufejove ufejove..Zemren time dhe filloi të qeshë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *