Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Tragjike, Covid i merr jetën 5 vjeçarit nga Saranda

Tragjike, Covid i merr jetën 5 vjeçarit nga Saranda

Një fëmijë 5 vjeç ka ndërruar jetë mëngjesin e sotëm në Turqi, pasi ishte infektuar nga Covid-19. Mësohet se i mituri nga Saranda prej ditësh ishte infektuar nga virusi dhe orët e fundit është sjell në Tiranë me helikopter.

Pavarësisht përpjekjeve të mjekëve, mësohet se i mituri nuk ka mundur të jetojë dhe sot ka ndërruar jetë. Pritet që në vazhdim Ministria e Shëndetësisë të japë njoftim zyrtar për rastin tragjik të të miturit që ka ndërruar jetë nga Covid.

Mësohet se i mituri ishte infektuar prej 8 ditësh dhe qëndronte i shtruar në spitalin e Sarandës, mirëpo kur gjendja është përkeqësuar ai është nisur me helikopter drejt Tiranës. Më pas, është vendosur që ai të dërgohej për kurim të specializuar në Turqi, nga ku mëngjesin e sotëm ka ardhur lajmi i trishtë se ai ka ndërruar jetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *