Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Bruno e Mikela zihen si “maca me miu”, zihet debat i ashpër mes tyre

Bruno e Mikela zihen si “maca me miu”, zihet debat i ashpër mes tyre

Disa javë më parë Mikela i kishte pranuar Brunos se ndjen për të dhe është xheloze ndaj tij, shkruan lajmi.net.

Por Brunos nuk i bënë përshtypje ndjenjat e Mikelës, i cili e injoroi aq keq saqë që nga ai moment nuk kalon një puntatë ku ata nuk zihen.Edhe sot ata prapë kaë hedhur kunja ndaj njëri-tjetrit, e janë kapur për vëmendje.

Derisa Bruno zbulon diçka rreth postimeve në instagram të Mikelës…/Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *