Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Nami në Big Brother/ Monika i gjuan Fifit me mandarinë…

Nami në Big Brother/ Monika i gjuan Fifit me mandarinë…

Sherri i stisur mes aktores Monika Lubonja dhe këngëtares Fifi, vazhdon në “Big Brother Vip”.

Së fundmi për ta bërë sa më të besueshme skenën e tyre në sy të banorëve, Monika ka goditur Fifin me mandarinë dhe kjo situatë është kthyer në shqetësuese për banorët.

Pjesë nga debati:

Monika: Mbaje! Të ka marrë malli pse nuk më pe?

Fifi: Veç vazhdo të lutem. Ec! Mos mu përzi kurrë sa herë fshi unë.

Monika: Po ik o ik se sta

Fifi: Gruaja 50 vjeç bën kështu gjestesh. Duhet të të vijë turp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *