Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Nuk ndalen sherret në Big Brother/ Sheila dhe Graniti zihen keq: E bëre për Semin…

Nuk ndalen sherret në Big Brother/ Sheila dhe Graniti zihen keq: E bëre për Semin…

Semi kërkoi nga Graniti të përgatiste një pjatë me fruta por një batutë e Sheilës e devijoi këtë marrëveshje.
“Po e përgatit me shumë dashuri për Semin”,-tha Sheila gjë e cila e nervozoi tepër Granitin.
Ky i fundit vendosi që si “hakmarrje” pjatën e përgatitur t’ja dhuronte Fifit.
Kjo gjë i hapi “rrugën” një debati të gjatë që do të ndodhte më pas.

Pjesë nga biseda:
Semi: Më ofendove që ike ashtu. Unë ta kërkova dhe nuk kishe pse ia lije Fifit
Graniti: Ju nuk talleni dot me mua
Sheila: Ishte shaka, po tregohesh shumë i vogël që reagove ashtu për një shaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *