Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Ja kush eshte Shqiptari qe bleu shtepine e Slobodan Millosevic per 3 miljon euro

Ja kush eshte Shqiptari qe bleu shtepine e Slobodan Millosevic per 3 miljon euro

Shqiptari qe bleu shtepine e serbit me te felliqur cetnikut dhe ish udheheqsit te lvftrave me te per gj a k s h m e ballkanike ato ne bosnje kosove e me gjere Slobodan Milosevic.

Ai tani me nuk jeton dhe pas nje dekade shtepija e tij personale behet e nje shqiptari kjo ishte tmerresisht e pa pranueshme per serbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *