Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > E la Fifin e kapi shoqen e Bores,Graniti afrohet me Semin: Uaa sa të bukura i paske sytë

E la Fifin e kapi shoqen e Bores,Graniti afrohet me Semin: Uaa sa të bukura i paske sytë

Pas debatit me Fifin, Graniti duket se është afruar shumë me Semin. Së fundmi, këngëtarja i ka komplimetuar sytë dhe janë parë shumë të afërt. Gjithashtu, edhe modeli nga Kosova shfaqet shumë mirë me të dhe biseda u shkon ‘vaj’.

Në momentin që ndodh kjo situatë, është edhe Fifi, e cila i hedh sytë nga ata, por nuk i komenton.

Nuk dihet se do vejë kjo marrëdhënie, pasi Graniti hoqi dorë nga Fifi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *