Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Donaldi behet pishman per Borën, do t’i propozojë martesë sapo të dalë: Cmendem me mungon…

Donaldi behet pishman per Borën, do t’i propozojë martesë sapo të dalë: Cmendem me mungon…

Gjatë një bisede me Kledin, Fifin dhe Semin, Donaldi ka zbuluar më shumë rreth ndarjes nga Bora Zemani, duke pranuar se e ka marrë malli dhe duke lënë të kuptohet se ende e do.

Ai ka treguar se shkaku i ndarjes nuk ka qenë mungesa e dashurisë, por shumë gjëra bashkë dhe zënka të vazhdueshme.

Kledi: Lidhja jote më e gjatë?
Donaldi: Deri para 4-5 muajsh
Kledi: Shkaku i ndarjes?
Donaldi: U bënë shumë gjëra bashkë
Kledi: Sa vite ishit bashkë?
Donaldi: Dy vite e gjysmë
Kledi: Bashkëjetonit?

Donaldi: Po
Kledi: Moshë më e vogël?
Donaldi: Më e madhe 3 vite
Kledi: E famshme?
Donaldi: Po
Semi: Yll e bukur

Kledi: M’i thuaj shkronjat e para
Fifi: Të gjithë e dinë, Bora Zemani
Donaldi: Nuk e njeh ky prandaj
Fifi: Aa okay, është moderatore. A e ke parë “Përputhen?”
Kledi: Po

Fifi: Bora

Kledi: Aaa ajo zeshkanja, ajo është yll
Donaldi: Yll është (qesh)
Kledi: Shumë e mirë është
Fifi: A keni raporte të mira bashkë? A jeni ndarë keq apo mirë?
Donaldi: Keq, me debate, me diskutime. Jo se jemi ndarë se nuk bëjmë për njëri-tjetrin apo se mori fund…
Semi: Këta vdesin për njëri-tjetrin, vdesin. Kjo është e sigurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *