Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Fifi kërkon të largohet nga Big Brother, lë takim me psikologen

Fifi kërkon të largohet nga Big Brother, lë takim me psikologen

Minuta më parë ka ndodhur një debat i ashpër mes Fifit dhe Granitit brenda shtëpisë së Big Brother VIP Albania.

Menjëherë pas sqarimit me Granitin, Fifi ka shkuar në dhomën e rrëfimit për të folur me njerëzit e produksionit.

Në një bisedë me Granitin, këngëtarja nga Kosova ka treguar se ka kërkuar që të largohet nga shtëpia.“Kom lyp me u largu nga shtëpia. Nuk po mundem më me përballu, kërkova takim edhe me psikologen”, u shpreh Fifi.

Debati mes Fifit dhe Granitit ndodhi për shkak se futbollisti nga Kosova kishte ngacmuar vajzat që erdhën për t’ua rregulluar thonjtë banoreve VIP të Big Brother.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *