Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Çka po vëreni në këtë foto të Lolës dhe Mihrijes ! (FOTO)

Çka po vëreni në këtë foto të Lolës dhe Mihrijes ! (FOTO)

Lola dhe Mihrija në shumë raste shfaqen afër njëra tjetrës.

Me ngjashmërinë që kanë mes veti, motrat duken sikur janë binjake, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë imazh të fundit, të dya së bashku me një grim të thjeshtë të dya duken shumë të njëjta.

Si zakonisht, nuk mungon stili perfekt tek motrat në fjalë.

Shikojeni sa bukur duken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *