Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > ‘Vdìsin për njëri-tjetrin’, Semi flet për lidhjen mes Donaldit dhe Borës

‘Vdìsin për njëri-tjetrin’, Semi flet për lidhjen mes Donaldit dhe Borës

Donaldi ka pranuar se e ka marrë malli për Bora Zemanin dhe ka lënë të kuptohet se është ende i dashuruar pas saj. Lidhja e tyre është komentuar dhe nga Semi, shoqja e ngushtë e Borës.

Ajo është e sigurt se dyshja duhen shumë dhe duhet ta gjejnë sërish rrugën për te njëri-tjetri.

“Të dy vdesin për njëri-tjetrin. Ti vdes për të (drejtuar Donaldit). Ajo ka harruar shumë gjëra nga jeta e saj duke u marrë me ty. Jeni të dy njësoj. Ti nuk je gati që historia me Borën të përfundojë. Gjërat mes teje dhe Borës nuk ftohen kurrë, e keni treguar”, është shprehur Semi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *