Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Fifi dhe Graniti nuk i rezistojnë dot njëri-tjetrit, vjen deklarata e fortë: Vdiqa me të… (video)

Fifi dhe Graniti nuk i rezistojnë dot njëri-tjetrit, vjen deklarata e fortë: Vdiqa me të… (video)

Afrimiteti mes Fifit dhe Granitit sa vjen e rritet. Dyshja flenë afër me njëri-tjetrit dhe së fundmi kanë shkëmbyer fjalë dhe shikime romantike.

Fifi i ka shprehur dëshirën e madhe për ta përqafuar, ndërsa Graniti për ta puthur.

Fifi: Je shumë i mirë

Graniti: Edhe ti

Fifi: Ti je më i mirë se unë

Graniti: Jo, ti je më e mirë dhe më e kujdesshme

Fifi: Vdiqa me të përqafu

Graniti: Edhe unë ty me të puç (puth)

Fifi: qesh

Graniti: Duhet të kemi durim

Në fund ata kanë shtrënguar duart me njëri-tjetrin dhe kanë fjetur ashtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *