Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Fifi acarohet nga puthja që s’po i vjen, Graniti e ka marrë shtruar. Ja çfarë thotë ish-futbollisti

Fifi acarohet nga puthja që s’po i vjen, Graniti e ka marrë shtruar. Ja çfarë thotë ish-futbollisti

Në shtëpinë e Big Brother u vendos gjatë ditës kënga e Fifit, “Marova” dhe teksa këndonte përqafoi Granitin dhe i këndoi me shumë ndjenjë. Performoanca vazhdoi për disa minuta, ndërsa banorët filluan me brohërima që të putheshin.

Puthja nuk ndodhi, por dy të rinjtë kanë pasur edhe diskutime të tjera. Fifi ka shprehur xhelozinë, ndërsa Graniti është nxehur. “Ne po njihemi dhe nuk po nxitohemi. Ki durim që të tregoj që mund të më besosh”, i thotë Graniti Fifit ndër të tjera. Pas debatit pati edhe një kërkesë falje nga ana e Granitit./revistawho.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *