Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > “Ua ça zëri paske mi motra”, dy banorët e ‘BBV’ do iu shkrijnë së qeshuri me sfilatën e tyre (video)

“Ua ça zëri paske mi motra”, dy banorët e ‘BBV’ do iu shkrijnë së qeshuri me sfilatën e tyre (video)

Donaldi dhe Kledi kanë krijuar një skenë komike në shtëpinë e “Big Brother VIP”. Djemtë kanë bërë një sflilatë mode buzë pishinës, duke i shkrirë të gjithë së qeshuri.

Ato kanë luajtur rolin e modeleve, të veshur vetëm me peshqirë.

“Ua ça zëri paske mi motra”, dëgjohet t’i thotë Semi Donaldit.

“Normal mi shpirti mos më paragjyko nga veshja”, i kthehet ai me shaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *