Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Deri tani kemi njohur vetëm Kejsin, por djali i vogël i Sabianit qenka kopja e tij

Deri tani kemi njohur vetëm Kejsin, por djali i vogël i Sabianit qenka kopja e tij

Sabiani është shumë hermetik kur vjen puna tek jeta e tij private. Por dje në Big Brother VIP ai ka pranuar publikisht se përveç Kejsit, e cila është tashmë pjesë e showbizit, ka edhe një djalë të vogëlAi ka treguar se ardhja e tyre në jetë ka qenë një dhuratë e Zotit por nga ana tjetër fakti që ata janë fëmijë të dy nënave të ndryshme ka sjellë edhe vështirësi të mëdha.

”Vëllai i Madh” vendosi që ta surprizonte Sabianin me dy fëmijët e tij.

Ky takim u shoqërua me shumë lot dhe emocione.

Gjatë fjalës së tij këngëtari falenderoi nënat e dy fëmijëve të tij, të cilat i quajti heroina, për kujdesin që ato kanë pasur ndaj tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *