Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Dy tërmete brenda pak minutash në Greqi, ja epiqendra dhe magnituda

Dy tërmete brenda pak minutash në Greqi, ja epiqendra dhe magnituda

Dy tërmete të njëpasnjëshme kanë lëkundur Kretën mbrëmjen e sotme.Dridhja e parë 3.6 rihter u regjistrua pranë Arkalochori. Ndërsa lëkundja e dytë ishte 3.4 rihter.

Mediat fqinje raportojnë se tërmetet ndodhën brenda një kohe më pak se 15 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *