Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Donte të humbiste peshë, 26-vjeçarja konsumon hirin e burrit të saj: Nuk ndaloj dot!

Donte të humbiste peshë, 26-vjeçarja konsumon hirin e burrit të saj: Nuk ndaloj dot!

Një histori e pabesuar vjen nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës e cila është bërë virale së fundmi.

Një 26 vjeçare e quajtur Cassie ka treguar se ha hirin e burrit të saj të djegur Sean, pasi e ndihmon të humbas peshë.

Casie e ka treguar historinë e saj në emisionin TLC “varësia ime e çuditshme’’ duke pranuar se ndihet e turpëruar nga zakoni i saj dhe shprehu frikën se së shpejti nuk do të mbetët asgjë nga hiri.

Në fillim ajo e mbante hirin e burrit të saj me vete kudo ndërsa mbante zi për humbjen e tij.

”Kishte rënë pak hirë në stolin ku po qëndroja dhe doja ta fshija me dorë. Dy muaj më vonë nuk mund të ndaloj së ngrëni hirin e burrit tim’ është shprehur 26 vjeçarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *