Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Ada e Përputhen çmend rrjetin me foton e fundit ku nxjerr në pah të pasmet. Disa i thonë se i ka të bëra, disa të tjerë…

Ada e Përputhen çmend rrjetin me foton e fundit ku nxjerr në pah të pasmet. Disa i thonë se i ka të bëra, disa të tjerë…

Një nga konkurentet me të komentuara të “Përputhen” është pa dyshim Ada. Ajo ra në sy direkt për pamjen e saj dhe format trupore bombasike. Edhe pse u akuzua se ka bërë shumë operacionë plastike ajo nuk e ka pasur aspak problem që ta pranojë dhe është shprehur se ndihet mirë që më në fund ka arritur të ketë pamjen që ajo doSë fundmi ajo ka postuar një foto ku duket e veshur me një fustan shumë të ngushtë dhe nuk ka nguruar të ekspozojë të pasmet bombastike.

Komentet kanë qenë të shumta për këtë të foto. Disa e komplimentojnë, ndërsa disa të tjerë e akuzojnë se i ka të bëra me ndërhyrje, operacione plastike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *