Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Bashkimi ia bën “bam” më në fund fton Alvisën në kërcim dhe i thotë diçka me zë të ulët. Të dy qeshin me të madhe

Bashkimi ia bën “bam” më në fund fton Alvisën në kërcim dhe i thotë diçka me zë të ulët. Të dy qeshin me të madhe

Bashkimi ka kërkuar që të vijojë njohjen me Alvisën, të cilën e ftoi në kërcim. Ajo nuk hezitoi të pranonte, pavarësisht se ai refuzoi takimin me të para disa kohësh.

Teksa po kërcenin dhe po shijonin praninë e njëri-tjetrit, Alvisa i tha: “Shyqyr e bëre bam.” Më pas e pyeti përse e ftoi në kërcim, ndërsa Bashkimi iu përgjigj “se do të vazhdojë njohjen.”

Përgjigja e Alvisës ishte e shkurtër: “U këpute fare” dhe të dy filluan të qeshnin. Në fund i solli dhe një buqetë me lule, të cilat shoqëroheshin me një pusullë ku shkruhej: “Ti e meriton…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *