Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Pas debatit të fortë mes tyre, Beniada flet për Sheilën: Do ia kisha futur një shpullë asaj…

Pas debatit të fortë mes tyre, Beniada flet për Sheilën: Do ia kisha futur një shpullë asaj…

Pak ditë më parë, Sheila dhe Beniada u përfshinë në një debat me njëra-tjetrën. E gjitha nisi për disa epitete të përdorura bazuar në shenjat e horoskopit.

Pas përplasjes, vajzat u sqaruan me njëra-tjetrën gjatë spektaklit ditën e premte. Megjithatë, situata e pakëndshme që ndodhi mes tyre u diskutua sërish sonte.

Donaldi, Semi, Beniada dhe Fifi ndodheshin në oborr duke diskutuar me njëri-tjetrin, kur Donaldi riktheu edhe një herë në vëmendje debatin.

Ai i tregoi Fifit çfarë ndodhi mes tyre, teksa në një moment Beniada tha: “T’ia kisha futur një shpullë asaj unë, po ishin telekamerat!”

Megjithatë, deklarat e saj u kalua me të qeshura nga të gjitha, e më shumë u duk si një batutë nga Beniada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *