Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Ja kush i vodhi paratë që u dërguan për Adem Jasharin

Ja kush i vodhi paratë që u dërguan për Adem Jasharin

Në rrëfimin ku qan, qesh dhe ironizon, Zeka tregon nëse është dëshmitar i Gjykatës Speciale, ndërsa sjell fakte tronditëse për Adem Jasharin dhe luftën në Kosovë.

A është Zeka dëshmitar i Gjykatës Speciale? Kush sipas tij e tradhtoi Adem Jasharin? Cili politikan kosovar deklaronte se Adem Jashari ishte i lidhur me UDB-në serbe? Kush i ka vjedhur 100 mijë markat e destinuara për t`i dërguar armatim Adem Jasharit dhe grupit të tij? Cilëve shokë u bënë selam Adem Jashari në xhirimin e tij të fundit? Cili është mos reagimi i institucioneve që e ka bindur Milaim Zekën se udhëheqësit aktual janë lahpera?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *