Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Bashkimi e puth në buzë Mikelën, por i fshehur nën maskë

Bashkimi e puth në buzë Mikelën, por i fshehur nën maskë

Mikela dhe Bashkimi kanë shkëmbyer një puthje në buzë gjatë takimit të tyre, por të dy i kishin fytyrat e fshehura nën maskë.

Ata ishin veshur si personazhet e serialit të famshëm “Casa del Papel” dhe Mikela e krahasoi veten me Tokion.

Ndërsa Bashkimi iu përgjigj: “Cfarë rastësie, mua më shkon Rio si rol…”
“E di si përfundojnë ata?” – pyeti Bashkimi derisa i rrëmbeu puthjen në buzë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *