Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > “Të lutem na lër të lirë, na je ngjitur”, Paloma shpërthen keq ndaj Monikës. Ja çfarë e inatosi

“Të lutem na lër të lirë, na je ngjitur”, Paloma shpërthen keq ndaj Monikës. Ja çfarë e inatosi

Monika dhe Paloma që nga dita e parë e izolimit në shtëpinë e “Big Brother Vip” duket se kanë krijuar një marrëdhënie dashuri-urrejtje.

Paraditen e sotme, Paloma ka vendosur të provokojë Monikën në pikën e saj të dobët, papastërtinë.

Paloma kërkoi të përdorte disa pjata që banorët të ushqeheshin, gjë që duket se e nervozoi tepër Monikën.

Situata ka agravuar edhe nga ana e Palomës e cila ju drejtua me këto fjalë: Të lutem na lër të lirë, na je ngjitur. Kuzhina është edhe e imja dhe bëj çfarë të dua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *