Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > “Është fallco”, banorët e ‘BBV’ janë të gjithë të një mendje se ky konkurrent është komplet fallco

“Është fallco”, banorët e ‘BBV’ janë të gjithë të një mendje se ky konkurrent është komplet fallco

Disa prej banorëve mendojnë se Arditi është fallco në gjithë eksperiencën e tij brenda shtëpisë se “Big Brother Vip”

Teksa tema kryesore e bisedës ishte fallciteti dhe shtirja, banorët nuk kanë nguruar të shprehin hapur se mendojnë se njëri prej tyre që e gëzon këtë epitet është edhe Arditi.

“Je fallco, je kthyer në lojë për të gjithë banorët. Çfarë nuk të kanë thënë dhe ti hesht”,- i tha Arjola.

Nga ana tjetër aprovim për këtë analizë, aktorja mori edhe nga Semi, Donaldi edhe Monika.

“Mendoj që ai çdo gjë e bën me strategji”, – këmbënguli Semi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *