Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Donaldi habit me gjestin romantik për Semin! Më shumë se shok? (VIDEO)

Donaldi habit me gjestin romantik për Semin! Më shumë se shok? (VIDEO)

Donaldi ka bërë një gjest shumë të ëmbël për Semin brenda shtëpisë së ‘Big Brother VIP”. Ai ka gdhendur në dru portretin e saj, teksa po qëndronin me njëri-tjetrin.

Afrimiteti i tyre është diskutuar shumë si në publik, ashtu dhe nga banorët e shtëpisë. Megjithatë, si Semi ashtu dhe Donaldi kanë treguar se raporti i tyre është vetëm miqësor.

Kështu është shprehur dhe moderatorja Bora Zemani, ish e dashura e Donaldit dhe shoqja e ngushtë e Semit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *